Ruilen en retourneren 

Wilt u een artikel ruilen/retourneren? Dat Kan! Een te ruilen artikel kunt u aan ons retourneren. Bij vragen of opmerkingen verzoeken wij u vriendelijk om voor het retour sturen even contact met ons op te nemen en dit herroepingsformulier te gebruiken.


Probeer het artikel onbeschadigt en in oorspronkelijkestaat aan ons te retourneren. Het is noodzakelijk om de retourzending te voorzien is van uw en onze adresgegevens. Tennisrackets dienen nieuw en ongebruikt geretourneerd te worden. (U kunt nieuwe rackets dus niet uitproberen en indien ze niet bevallen retourneren!)

Retourneren van de door u bestelde goederen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Voordat u uw artikel retour stuurt vragen wij u om hierover contact met ons op te nemen. Voorwaarde bij retourneren van een artikel is dat u de goederen onbeschadigd, in de originele verpakking en franco aan ons opstuurt. ONGEFRANKEERDE ZENDINGEN WORDEN TEN ALLE TIJDEN DOOR ONS GEWEIGERD!

Verkeerd artikel ontvangen 

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een verkeerd artikel hebben ontvangen, dan kunt u het retour sturen (maximale termijn is twee weken). Voordat u uw artikel retour stuurt vragen wij u om contact met ons op te nemen (info@racketservice.eu). Wij laten het pakket dan bij u afhalen. Stuurt u het op eigen initiatief met een pakketdienst van uw keuze, dan zult u zelf de kosten van retourneren moeten dragen.

U kan het artikel retour sturen naar:

Racket Service Stadshagen
Specerijenmolen 9
8044 VG Zwolle

© 2012 - 2024 Racket Service Stadshagen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel