Welkom in de webwinkel van Racket Service Stadshagen !

Racket Service Stadshagen is in 2011 gestart als bespanservice in de regio Zwolle.

Mede door zelf ooit een tennisarm opgelopen te hebben, ben ik mij gaan interesseren in de materialen (zoals snaren en rackets) en het vakkundig bespannen hiervan.

Doormiddel van enkele workshops/cursussen gevolgd te hebben bij diverse specialisten (Master Racquet Technicians) heb ik mijn kennis en vakmanschap tot een hoog niveau weten te tillen.

Enige tijd later kwam de uitbreiding met een webwinkel, die inmiddels proffessioneel aangepakt is en er voortreffelijk uitziet, dus ook hierover zijn wij dik tevreden.

Wij bieden u dan ook kwalitatief goede producten aan tegen scherpe prijzen!

Het basisassortiment bestaat hoofdzakelijk uit producten van GAMMA Sports die afkomstig zijn uit de Verenigde Staten van Amerika. Maar uiteraard is (bijna) alles leverbaar, dus mocht u een artikel zoeken, die niet op de website te vinden is? Schroom niet om ons een e-mail te sturen met het verzoek voor prijsopgave. Vergeet dan niet duidelijk het Merk, Model, Gripmaat en aantallen te vermelden. Zeker ook aantal, want vaak berekenen wij een staffelkorting, zodat de prijs per stuk nog lager wordt.

Ik wil u graag hartelijk danken voor uw bezoek aan onze webwinkel !

 

Met vriendelijke & sportieve groet,

Marc Bosman

Racket Service Stadshagen

© 2012 - 2024 Racket Service Stadshagen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel